lørdag den 17. maj 2008

Av, av, av...

Jeg kommer ALDRIG ud af sengen i morgen... Lod mig overtale til at deltage i volleyball-stævne sammen med gemalen og hans arbejde... De manglede "piger".
Havde først takket nej til buddet, men efter endnu en forespørgsel, lod jeg mig lokke....
Ja, der manglede piger..... vi var kun fire, og da der var tilmeldt to hold, og der skal være mindst tre piger på banen af gangen, resulterede det i, at vi fire måtte spille otte kampe (á 20 miinutter) i træk og uden pauser..
Det gik nemlig sådan, at begge hold kom i semifinalen. Der måtte vi så spille med to piger på hvert hold, og trak lod om, hvilket hold vi skulle på. Det flaskede sig således, at jeg var på det vindende hold, så det blev også lige til en finale.... som vi forøvrigt også vandt.

Når man først er igang, tænker man ikke på konsekvenserne. Jeg stoppede jo ellers for et par år siden, (og har faktisk ikke hoppet eller løbet siden) fordi fingrerne hæver, skuldre og arme, hofte og knæ er rimelig slidte og gør ondt.... Det husker jeg nok i morgen, kan allerede mærke det værker... må hellere ha' et par "kodyler" og et glas vand på sengebordet til indtagelse, inden "benerne" svinges udenbords, for en tur til Saltum, skal jeg, humpende eller ej....

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

som du selv siger "lidt smertestillende må der til"
og så rigtig god fornøjelse i dag...glæder mig til at læse om oplevelserne der :-)

Helle K. sagde ...

Det er sikkert sundt ;)
God uld-tur og nyd din lørdag :)

Jette H sagde ...

Anne - det er faktisk ikke så galt, som jeg forventede..... spændt på, hvor mange ansigter, der genkendes i Saltum :)

Helle - det var i hvert tilfælde sjovt, så længe det stod på ;)

kludemutter sagde ...

Føler med dig, men det var jo sjovt også.. Godt det ikke er så slemt igen. Glæder mig til at læse om turen til Saltum.