lørdag den 15. september 2007

Fredagen er smuttet..

Har fået nyt hår.... kunne ikke helt ta' stilling til, om det bare skulle studses eller klippes kort. Det blev ved studsningen..... men det tror jeg, nu ikke holder længe,.... synes det er temmelig kedeligt....

Fik lige vredet to meter grøn strik af på maskinen, inden turen gik til byen. Et par "piger" havde i den lokale avis, annonceret noget om "Fredagscafebar for modne kvinder" og det måtte jeg jo lige se, hvad var.

Der var mødt omkring 25 kvinder op, og der blev nedsat en arbejdsgruppe, som skal arbejde videre med vedtægter og lign. Meningen er, at det skal være et sted, hvor man kan komme, få en kop kaffe, snakke og ellers udbygge det sociale netværk i den lille by. Der vil være åbent hver fredag eftermiddag.
Jeg synes, det lyder spændende.

Hjemme igen fik jeg sat kugler i det grønne strik....og så en tur i vaskemaskinen.....
Da det kom ud, var der tre af de store kugler, der havde slidt hul, og det var meget filtet... øv, nok ikke lige sådan jeg havde forestilt mig. Det var ellers kun en kort tur, og på 30 grader... må forsøge igen.. (håber ikke det går sådan for jer, der bruger dage på at strikke over to meter i hånden).

Det hjalp på humøret, at ældste datter lagde vejen forbi på vej hjem fra arbejde, og at ynglingssønnen senere kom hjem på weekend besøg. Yngste datter er på intro-weekend, så hendes besøg har vi til gode.

Lørdagen står i festens tegn, da kollega holder fødselsdags frokost, så jeg må vist hellere se at få lavet lidt strøm....

4 kommentarer:

enaj sagde ...

Øv hvor er det ærgerligt med shibora. Håber du har bedre held næste gang

Anonym sagde ...

Det er jo lige det der indimellem sker, øv. Det filter ikke engang ens fra gang til gang,vel?
God weekend.

Anonym sagde ...

glemte lige: Flot farve, den grønne der...

Jette H sagde ...

Enja - Tak, det håber jeg

Anne - Nej, det er ikke til at forudse, desværre har jeg ikke mere af den grønne...