lørdag den 3. november 2007

Jagt

Gemalen deltager i jagt i dag, og ved middagstid landede de lige her på matriklen, så der har været travlhed i køkkenet...

Der blev nemlig budt på sildog bagefter hjemmegjort smørrebrød....aflsuttende med kaffe og kringle (karolines den bedste).I løbet af 0,dut var alle fadene ryddet, for der er endnu vildt rundt omkring, der skal jages.

7 kommentarer:

Siffe sagde ...

Lækkert uhmmm ... godt jeg lige har spist!
KH Siffe

Anonym sagde ...

hvad man dog ikke gik glip af :-)

et cetera sagde ...

Uhm, det ser utroligt lækkert ud - kan godt forstå det forsvandt som dug for solen:-) Klassisk dansk frokost og hjemmebagt kringle kan godt konkurrere med et hvilken som helst andet "køkken"!

Lene sagde ...

Lækkert Jette, og sådan nogle jægere, de kan hurtig tømme fadene. Vi har endnu ikke haft jagt herhjemme i år, men mon ikke vi skal en enkelt jagt, så kan jeg jo blive inspireret af dig.

Jette H sagde ...

Brødet blev spist, men der var bagt dobbelt, så der kunne godt blivet et stykke til jer hver.... nu røg det så i fryseren i stedet ;)

Tina Olsen sagde ...

Hej Jette..
Mums det ser lækkert ud - sikke fine madder du havde lavet - håber det smagte jer og at i fik "fanget" en masse vildt...
Knuser

Inger (eks. sister) sagde ...

Godt nok go gammeldaws og lækker jagtmiddag. Kan huske min svigermor altid lavede skipperlabssovs el. hvad dælen det nu hedder. Men det var noget, som jægerne så frem til at få til frokost.
Min kære husbond har stillet jagtgeværet væk, han finder ikke glæde ved det længere, selvom vi lige har hørt at jægerne er de lykkeligste mennesker. Måske skulle han starte igen ;o)