mandag den 17. december 2007

Vel hjemme igen...

Så er det hverdag igen efter en dejlig, men hektisk og hård weekend.

Turen begyndte med dejlig julemad i Ålborg og kaffen hos mellemste, og så gik turen til lufthavnen, hvor grundig sikkerhedstjek ventede... Værs´go af med jakke og evt. bælte, vis billedlegitimation og aflever venligst et finger aftryk... først efter dette kan luftturen begynde, og så man er jo knap blevet spændt fast, inden man må indstille sig på nedtur. Fat i bagagen, finde s-tog, ind til hovedbanegården, på gåben hen til hotellet, hurtig inspektion af det anviste værelse, derefter ud i det pulserende liv..

Vi nåede, det vi skulle, vi bestemte jo selv... besøgte de kendet butikker... og de mindre kendte, Nyhavns julemarked... Lørdag eftermiddag så vi Chicago, og hvor kan de deres kram, danse og synge, og samtidig få det til at se legende let ud... (Glæder mig til at gense den på DR2 onsdag aften.)

Tivoli lørdag aften... (skal lige hilse og sige, at der var andre, der havde fået den ide)... er et flot syn, men, men det er da utroligt, hvad der udbydes til salg af alskens gode sager.. Aftensmaden blev en sen affærde, da vi ikke havde bestil bord, men det lykkedes til sidst at få sulten stillet. Vi varmede os på en kop god kakao og dejlige vafler, inden vi næsten kravlede hjem i seng.

Søndagen bød på endnu en dag med flot vejr, stille men temmelig køligt.. Steg på en bus, og lod os fragte til Christiania. Besøgte Den Grå Hal, hvor der var julebazar. Hvis der var mange mennesker i Tivoli, så var der MEGA mange her... Boderne bød på mange forskellige ting. De sædvanlige smykkesælgere o.lign., men også smukke og specielle håndlavede ting og beklædningsgenstande.
Mættet af farver, lyd og lugte, trængte vi til ro... Den fandt vi i Glyptoteket. Vi havde været der for mange år siden, men kunne udmærket bruge lidt tid der igen.
På vores vej til et cafebesøg (endnu et) kom vi forbi et bogudsalg, og måtte lige bruge lidt tid der.. Alt, bøger, cd'ere, plader, kort kostede 14 kr. pr. stk. Prisen gik en krone ned for, hver dag der gik..

Efterhånden var det ved at være tid, til at tage ud i lufthavnen, for man skal jo være der i god tid... Snakkede med to, som havde tilbragt det meste af dagen i luften og i lufthavnen. De havde lige været en tur over Ålborg, så Billund, for til sidst at returnere til København.... sigtbarheden havde været for ringe, så nu håbede de bare, at alt gik planmæssigt denne gang, og det gjorde det, næsten...
Da vi var bænket i flyet, kaldte de en mands navn, der var en kuffert i overskud.. ingen reagerede, og så måtte al bagagen ud igen, derfor blev vi lidt forsinkede, men vi sad bare og stenede...

Vel hjemme igen, gjorde det godt med en kop kaffe og så på hovedet i seng... Det var lidt hårdt at svinge benerne ud af sengen i morges, men når nu, der kun er én arbejdsdag tilbage inden juleferie, holder man vel til det...

6 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Det lyder som en kanon-dejlig tur I har haft i det Københavnske. Gode oplevelser opvejer det meste -trætte ben og lange arme.

Jette H sagde ...

Helle - vi havde en kanon tur, og benene har det bedre i dag.

et cetera sagde ...

Jette, sikke en dejlig tur - det giver absolut lyst til en tur til Hovedstaden. Jeg forstår godt, at benene kom på "overarbejde" - men jeg forstår også at det var det være ;-D

et cetera sagde ...

værd - skulle der lige stå!

Tina Olsen sagde ...

puhaa sikke en masse i fik lavet på meget lidt tid, det er jo lige før i trænger til ferie efter sådan en tur.. men det lyder jo til at have været alletiders tur;-))
Knuser

Lene sagde ...

Sikke en dejlig tur,I havde.Og hvor fik I nået meget.