søndag den 20. januar 2008

Weekend over and out...

Torsdag efter kursus blev yngste, der er hjemme på forlænget forkælelses weekend, hentet ved toget, og vi tjekkede lige et par butikker i Ålborg, inden vi landede hos mellemste til dejlig mad og hygge. Alle er lige interesserede i håndbold, så der var linet op til det helt store, men hvor blev vi da skuffede.... Nederlag til Norge efter elendigt dansk spil..

Fredagen gik med snak og ingenting, inden vi om aftenen skulle være sammen med gode venner. God mad, rigeligt med vin, snakken gik og det gjorde aftenen også.. ret hurtig.

Lørdagen gik i slow.... Hyggede med yngste, så fredagens kamp, og det var da noget helt andet. Sejr over Montenegro, så er vi med igen...
Gemalen pakker og gør klar, skal med arbejdet til Sverige (på skitur)... og det indebærer så, at undertegnede agerer fodermester de næste dage.. Denne gang er dyrene heldigvis ude og skal ikke hjem som sidst. Aftenen gik med film og strik, selv yngste indtog plads foran skærmen.

Søndag...
Foderplanen holdes. Godtnok bryder jeg mig ikke om, at de store dyr sætter i trav, når de ser mig (har gemalens blå jakke på) men det er da heldigvis lykkedes for dem, at få taget hold, inden de når hen til hegnet.....
Så var der jo lige lidt bold i fjernsynet igen, som skulle passes ind... Forbredte aftensmaden, der efter ønske bestod af kogt hamburgerryg med ris og karrysovs, (også bfars hofret, så han var også indbudt), så det kunne klares med øjnene på skærmen... og hold da op, hvorfor mon de herrer syntes, det skulle være så spændende de sidste 10 minutter...
Nu kalder dynerne snart. Yngste har indtaget fars seng, det er som for 10-15 år siden, ren hygge..... men i morgen er det slut, for så går turen atter sydover.. pligterne kalder.

Ugen byder på egen-tid, håndbold i tv, et enkelt møde, og så pludselig er gemalen hjemme igen.

6 kommentarer:

Lene sagde ...

en dejlig weekend.
Det er da lækkert med nogle dage alene, hvor du bestemmer suverænt :-) også over dyrene ;-)

margrethe sagde ...

Det lyder som en dejlig weekend. Og lidt hyggeligt at være på egen hånd i nogle dage :)

et cetera sagde ...

Det lød som en rigtig "oplader" dén weekend, Jette :-)
Jeg har aldrig været tættere på køer - end på den anden side af en indhegning - hvor de jo altid ser så søde ud ;-) - jeg kan nu godt forstå hvis de virker lidt store hvis de kommer mod én i trav - men fodres skal de jo - og jeg synes at det er sejt, at du er kvinde for dét!

Jette H sagde ...

Lene - ja, jeg bestemmer, men over dyrerne... jeg ved ikke rigtig :)

Margrethe - det har været en dejlig weekend, det bliver de næste dage også..

Et Cetera - jeg kan betro dig, at jeg også altid er på den anden side af hegnet.... men en tynd ståltråd, holder vist ikke meget, hvis de bare vil fremad...
"KVINDER ER STÆRKE"

Anonym sagde ...

dejlig weekend du beskriver..Vi er også helt glade for det her håndbold. Dagens kamp var da helt i top...jeg kan desværre ikke se kampen mod Polen i morgen, skal noget hyggeligt med kollegaer :-)

Jette H sagde ...

Anne - det kan jeg desværre heller ikke, et møde er kommet i vejen, men kampen bliver optaget, lidt motion skal man ha'... op og ned af sofaen, når spændingen bliver for meget :)