torsdag den 27. marts 2008

Bleer...


Nu er det ikke, fordi vi har fået/skal have familieforøgelse her på matriklen, men bare fordi beholdningen af karklude og viskestykker skal suppleres/udskiftes..... så der er vasket og nu skal der tørres... og det gerne i solskin....


De første indledende øvelser mht. fremstillelse af kulnariske fristelser er startet. De fleste indkøb er overstået, og nu venter rengøring af diverse grøntsager, stegning af kød og bagning af brød.
Det hele timet og tilrettelagt, så der ikke opstår stress, højst lidt røde kinder....


Helle K har betænkt mig med en award, "Blogging with a purpose.."
Mange tak for det. Reglerne siger, at man skal udvælge fem andre bloggere at give videre til. Det falder mig meget svært, så derfor afstår jeg fra det.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

bleer er altså også noget af det bedste at tørre op med, samme model bruges her i huset :-)

et cetera sagde ...

Nå, Anne har ord til andet skrevet hvad jeg ville - så jeg nøjes med at skrive, at det er nogle dejlige billeder - jeg véd ikke hvad det er med blafrende, kridhvidt vasketøj - men det er altså noget af det mest dekorative :-)

Frøken Solhat sagde ...

Skønt med tøj på snoren. Det dufter så dejligt og så er der ikke noget bedre end at krybe i seng under sengetøj der har været ude i den friske forårsluft. Har selv et arsenal af bleer der flittigt bliver brugt.

Jette H sagde ...

Ha, ha... og jeg som troede, at jeg er den eneste, der stadig elsker stofbleer ;)

Sister Bonde sagde ...

Pragtfulde billeder og tillykke med yngste i går.