Så er julegrisen i fryseren og postejerne lige kommet ud af ovnen....
Laver ikke altid leverpostej..... men da husbonden var færdig med at hakke til fars, blev lever og spæk også lige kørt igennem et par gange.... og det uden først at blive vejet, så det var sådan på "slatvis" at blandingen blev til..... Tror nok at fedtprocenten er rimelig høj i forhold til, hvad den plejer at være, men pyt... de skal nok få ben at gå på....
Har planer om en tur sydpå i morgen. Skal besøge yngste og ældste. Vi skal sammen en tur i Ridehuset og ellers bare hygge, måske bliver der indkøbt et par gaver eller to...
9 kommentarer:
Dejligt når sulet er i hus :)
Jeg har også lavet leverpostej til fryseren, men jeg har efterhånden fået min opskrift lavet mere fedt-venlig - uden at håndværkeren ved det eller opdager det ;)opskriften er nemlig en arv fra hans mor.
Jeg laver leverpostej året rundt, jeg kan nemlig ikke spise købt leverpostej ;)
God og hyggelig fredag :)
og god tur sydover...ser hyggeligt ud :)
Uhm, din postej ser superlækker ud Jette!
God tur i morgen - dit link ser rigtig spændende ud ...
Helle - det er jo også det jeg har, men der er ikke så meget fedt på en udegris, så det går vist endda... :)
Anne - Vi har haft en rigtig hyggelig dag :)
Madame - der var rigtig mange spændende ting og sager.... ;)
Det eneste min søn spiser er leverpostej - jeg tror jeg snart vil kaste mig ud i en hjemmelavede. Du inspirer i al fald kraftigt til det :-)
Shabby - Lige netop du har da heller ikke rigtig noget at lave... sådan i det daglige..... Go´ fornøjelse, hvis/når du går igang...
Uhada - dér fik jeg lige lyst til hjemmelavet leverpostej - mon ikke husbond her på matriklen også ville synes det var en reeeti' go' idé? ;-)
Når jeg ser billedet, savner jeg i den grad lugtesansen, for sådan nogle hjemmelavede leverpostejer DE dufter godt.
Et cetera - husbonde må igang... ;)
Sister - synes egentlig, det kan "dufte" lidt vammelt, men de smager nu helt ok... :)
Send en kommentar