søndag den 17. januar 2010

Tju hej, hvor det går…

Det har da sådan været en weekend med fart på….

Husblassen ville godt….

Panne cotta 003

og efter ét forsøg med at smelte chokoladen i mikroovnen, hvor det blev lige lovlig varmt nok

Panne cotta 007

gik jeg over til vandbad, og resultatet blev bedre…..

På vej til Bio fik vi os en ordentlig forskrækkelse. Vejene her i omegnen er ikke fri for sne, der ligger stadig et godt lag, og pludselig kom bilen i slyng, og husbonden forsøgte at rette op, dreje modsat uden at træde på pedalerne, men efter 150-200 meter snurrede bilen 180 gr. og kurede ind i en hæk…. og holdt stille… Heldigvis skete der ikke de store skader.

Vi kunne ikke grave og skubbe bilen fri, den hang i en pæn stor snedrive. Vi bankede på hos en bekendt, og han kom med traktoren og trak os fri.

Stor TAK til ham.

Vi fortsatte kursen mod Bio og kom kun ca. 10 minutter inde i filmen.

Lørdag gik turen til Århus. Yngste og ældste skulle ha’ visit, og det kunne snildt kombineres med et besøg i Ikea. Jow tak, der var ligesom tusind andre, der havde fået den geniale ide på en lørdag, så det blev til et hurtigt raid, inden husbonden fik alt for meget åndenød, og hans sukken blev alt for hørebar..

Efterfølgende havde vi dejlige timer i de unges selskab. Der kigges på anden bolig, og der læses til eksamen (onsdag).

Hjemturen foregik som hos Lene og varede over en time mere end den plejer.

Fra Århus og til nord for Randers var vejen bar og tør, men derefter var der pletvis fygning og driver. Flere bilister fik en slingretur, men heldigvis så vi ingen større uheld.

I dag ta’r vi en stille søndag med nedsat tempo, planlægning af næste uge, gang i vaskemaskinen,  og selvfølgelig håndarbejde..

Ingen kommentarer: