Så er honnninghøsten i gang….
foreløbig har husbonden slynget over 100 pund… Der kommer også lidt sensommerhonning…
I aftes indtog vi så den ultimative sommerspise…… salat, godt brød, lækker dressing og store flotte
krabbekløer, dertil at glas kølig hvidvin….. så bliver det ikke meget bedre…. (og der er til endnu en omgang….)
6 kommentarer:
Uhm - jeg elsker det hele :)
Helle - ja, det er ikke dårligt...
Jeg har aldrig prøvet at spise krabbekløer og jeg holder mig tilbage fordi jeg ikke ved hvordan man spiser alskens fisk med skal :-)
Lene - det MÅ du prøve... De koges ca. 20 min. derefter nedkøles de, får én af en hammer, kødet "krattes" ud, (i mangel af hummergafler, bruger vi den forkerte ende af en teske) spises med godt brød, citron og aioli...
Orv hvor ser det hele bare lækkert ud.. Mums.
Dortheivalo - jeg falder også tit i stave over de dejlige fisk, du hiver op af havet...
Send en kommentar