torsdag den 14. juni 2007

Bagedag
Mandagen var igen mega varm, og vi svedte os igennem dagen på arbejde. Mødtes med "gamle" kollegaer til reception hos Laila, der havde rund fødselsdag, hvor vi, som sædvanlig, blev trakteret med god mad og drikkelse. Hyggeligt at være sammen med dem igen.

Tirsdagen bød efter arbejde på tur til Skagen, hvor gemalen skulle besigtige den skønne natur, om muligheden for evt. udsættelse af bier, så vi senere kan få lynghonning..uhm.... Det blev godkendt, og fejret med hyggemiddag og bagefter gåtur i den dejlige by, hvor det dog blæste en del, og solen havde gemt sig bag skyerne.

Formiddagen gik med kransekagebagning,.....gik faktisk hurtigt, selvom "sprøjten" drillede i begyndelsen, den ville bare ikke holde tæt, fik dog gang i den til sidst. Hurtigt på med lidt chokolade, og ikke andet, da de unge har bedt sig fri for både nødder og pyntebær.... Er nu hurtigt pakket væk, inden kvalitetskontrollen kontrollerer for meget.....
Stole og borde, stole og borde.... har i eftermiddag set mange og hørt meget om stole og borde, da der i den bestyrelse, jeg er med, i skal købes STORT ind .......hold op, hvor er der mange forskellige, og det bliver ikke nemmere at tage stilling, jo flere forskellige man ser,..... men det lykkedes til sidst at blive enige, så nu bliver det spændende at se, hvordan det fungerer i helhed.
Et par rækker på zig-zag er hæklet, og ligeledes et par cm på Miyaki er strikket, men det er alt hvad det er blevet til på håndarbejds fronten..

1 kommentar:

Enaj sagde ...

Du har da haft travlt, så ikke så sært det kniber med tid til strik. Lækre kransekager....
kh Jane