mandag den 18. juni 2007

Mandag igen....

Sådan en weekend går hurtigt, når der er noget at se til......
Lille A. blev hentet i Billund fredag formiddag, og var som sædvanlilg glad og smilende, selvom rejsen havde varet mange timer og den store rejserygsæk ikke var at finde,...... blev dog lovet at den ville blive leveret på adressen, så snart den dukkede op... Var lige indenom Århus, hvor storebror og hans kæreste bød på rugbrødsmadder, måtte hurtigt videre, da vi "gamle" skulle ha' fyret vores mor/farsdags gave af, og det betød besøg i Skovdalen, for at høre Moonjam, Peter Sommer og ikke mindst Big Fat Snake . Dejligt vejr og god musik..... kan man forlange mere?? Måtte lige en tur indenom Ålborg Bryghus inden turen gik hjemad.
Lørdagen var temmellig grå og våd, så det indbød til lidt bagning og den uundgåelige rengøring..... heldigvis sluttede dagen i hyggeligt selskab med spisning på pizzaria og senere bowling.
Søndag var der igen sol indimellem, og turen gik til sommerhuset, for at ordne de sidste ting. Gardiner blev strøget og hængt op, og den udvendige trappe blev lagt om, så trinene ikke længerer ligger skæve.
Frikadellerne, der var lavet på bestilling, blev nydt sammen med nye kartofler og blomkål, og der blev berettet om oplevelser fra de sidste måneder, og vi lytter gerne.
Strikketøjet ligger lunt og godt, det blivet ikke til meget i disse dage,... godt det ikke skal være færdig til bestemt tid....

Ingen kommentarer: