Der er forskellige måder at få brugt resterne af julemarcipanen på…
I det seneste nummer af “Spis Bedre” er der opskrift på fastelavnsboller med (for os) anderledes fyld…
Først bages bollerne og efter afkøling, skæres et låg af, og indmaden “pilles” ud, blandes med revet marcipan, et par skefulde cacao og lidt mælk, fyldes i bollerne igen, der pyntes med flødeskum, låget lægges på og der drysses med flormelis….
Uhm, godt der kom en portion boller i fryseren….
5 kommentarer:
mums......jeg skal vist også snart igang - for det der, det ser da bare for lækkert ud!!!!!!
Mums...endnu en mulighed for lidt bagværk...må vist ud og købe ind til lidt rester :-)
Frøken Solhat - de bliver superlækre, hvis de lige får 15-20 sek. i mikroovnen inden flødeskummet kommes på.
Anne - ja, rester inspirerer... ;)
Ligner meget de svenske fastelavnsboller, semler - som de så spiser med varm mælk:-)
Tro Håb og Kærlighed - velkommen her :)
Håber ikke der er flødeskum på de boller, der spises med varm mælk....
Send en kommentar