Der dufter godt i hele huset, for der laves slow food og der er mad til flere dage….
På komfuret småkoger (i flere timer) en skøn blanding af kalvebryst og svineskank sammen med gulerødder, selleri, løg og porrer …….
I dag står den på kalvefrikassé med grønsager, og i morgen smøres skankene med sennep og farin, brunes i ovnen og serveres med rødkål og sovs.
Tirsdag er der suppe, måske med grønkål eller “bare” med boller…
Futterne har været i maskinen og er krympet så meget, at jeg vist må strikke en herrestørrelse til yngste.
Endelig har jeg fået monteret ben og ører på den hæklede hund..
Mere sjælden end køn…
3 kommentarer:
Jette, jeg er vild med dén hund!
- og futterne - og synet af slow food! De sidste ting gav lige det rigtige input i forhold til hvad man skal huspe på, der er dejligt på denne årstid :-)
et cetera - Tak, jeg forsøger mig lidt ud i hæklingen lige nu, og slow food laver jeg tit på fridage og i lørdag/søndage...
Hej Jette....
De der futter du har lavet der....er det en opskrift du vil dele ud af ??
Jeg har lovet en veninde at strikke lige præcis sådan nogle til hendes svenske sommerhus og egentlig har vi ventet på opskriften fra hendes gamle mor....men æhem...det når vist både at blive sommer og høst. Så hvis nu jeg kunne lokke opskriften ud af dig, kunne jeg komme igang.
Send en kommentar