Lige efter aftensmaden var spist, gik jeg igange med at ælte surdejen fra sidste uge med mere mel og vand….
Da røremaskinen udåndede for længe siden, foregik æltningen med håndkraft… og med en ikke helt velfungerende skulder, er det hårdt arbejde…
Derefter hævning ved stuetemperatur i omkring 1½ time, (glemte at ta’ billede)
Efter bagning i meget varm ovn, de første ti minutter, og normal varme i næsten en time, så brødene sådan ud..
…og de smager rigtig godt, dog måtte de gerne ha’ fået lidt mere salt..
3 kommentarer:
Jeg har givet dig en award på min blog, hvis du har lyst til at lege med?
Superflot.....Huskede du at tage surdej fra til næste bagning ??
Og så må du altså investere i en god kraftig håndmixer så din skulder ikke skal ødelægges af æltning. Det ER ikke nødvendigt at smide 3000 kroner efter en røremskine fordi man vil bage.
God weekend....
Dortheivalo - mange tak ;)
Jeg tænker lige over det...
Annette - ja, jeg huskede... også inden saltet kom i, tror bare ikke jeg "har lyst" til at investere så megen tid i et enkelt brød, der helst skal spises samme dag. Det kan vi slet ikke nå.. :)
Send en kommentar