mandag den 11. juni 2007

I gode venners lag..

Vi havde en utrolig hyggelig aften, som selvfølgelig blev tilbragt ude på den dejlige terrasse. Fik dejlig mad og drikke, snakkede, historier blev fortalt og der blev grinet igennem. Selvfølgelig blev det også til en svingom i den lyse sommernat. Dejligt at kunne blive hentet af datteren, som tilfældigvis var hjemme, for hun havde været til 10 års folkeskole jubilæum, og ville gerne gi' lidt tilbage, efter alle de gange vi har kørt med hende.

Fuglene havde startet deres morgensang, da vi kom hjem, og det var næsten ikke til at komme ind i seng....

Dagen i dag startede lidt langsomt i det lune vejr, og faktisk har vi bare nydt det hele dagen. Vi lader op til de tre næste uger, hvor der bare kommer fart på.

De to ældste er eksamenramt, som også svigerbørnene er det..... alle fire afslutter deres uddannelse, så der bliver en hel del selskablige sammenkomster med hvad, der hører sig til.... Her på matriklen, skal der holdes fest i laden med studiekammerater, familie og venner, ca. 90 stk.... Vi glæder os til at være med til at fejre de smukke unge mennesker....

En anden begivenhed er, at lille A. kommer hjem på fredag, hurra, hurra... efter en tur den halve klode rund. De har været i Australien, New Zeeland, Fiji, Hawai, Canada, USA og sikkert flere steder, som jeg har glemt..... tog afsted 4. januar, så vi glæder os meget til at se hende igen og høre om alle hendes oplevelser.

Indimellem er der venners børn, der bliver studenter, og de skal selvfølgelig også fejres, kollega har jubilæum, så tid til strik og den slags udskejelser, bliver der ikke meget af.....

Batterierne må vist hellere blive ladet op.......

Ingen kommentarer: