søndag den 12. august 2007

Det værker...

Det værker og værker over det hele,.... ja, ikke fordi løbetræningen er startet, men mere fordi yngste fætter har haft fødselsdag og afsluttet uddannelse,.... så der blev holdt fest fredag aften, med god mad og drikkelse i rigelige mængder, høj musik og megen snak, det var rigtig hyggeligt, men blev lidt sent....

Lørdag middag stod den på generalforsamlling i sommerhusejerlauget, igen snak og let anretning, og nu da vi var i området, kunne vi jo lige se, om det var som det skulle være i husene, og alt var i fineste orden. Rengjorte og duftende af friskhed, håber de, der skal bo der, får en solrig uge.

Vel hjemme igen trak terrassen og der blev kaffen indtaget, ca. 2 pinde på MS3 blev strikket, for pludselig sprang solvognen på ryggen af en... lige et hvil, før endnu et svendegilde kaldte. Igen rigelig af god mad og drikkelse, høj musik og megen snak, så meget at stemmen ind imellem svigter... Hvor er det dejligt at se og være sammen med så mange glade og dejlige mennesker.

.............så derfor værker det, men det går jo over igen, når nu man bliver slået lidt igang...

.....og det bliver man, for sisyfosarbejdet venter, når nu der ikke er rørt en finger i flere dage.....

Nyder det lige nu. Her er stille for bierne er på vej på lyng, og yngstebarnet har sidste arbejdsdag inden turen går til Århus, så freden forstyrres kun af lidt musvågenes skrig og insekternes summen.
Kaffen og avisen kalder på terrassen, og hvis solen ellers kan bestemme sig for at brænde helt igennem, så går turen til stranden, og så må "pligterne"vente.

2 kommentarer:

Jette sagde ...

Jamen, kan da godt forstå at du ikke når MS3 med alt det du har gang i. Men det nås jo nok, vi skal jo ikke være færdige til nogen bestemt tid...

Jette H sagde ...

Jette, du ved... man får jo abstinenser, hvis der går for lang tid uden strikning :)