mandag den 10. september 2007

Glad.....

Af Lene er jeg blevet tildelt en pris, og det er jeg meget glad for."'Power of Schmooze Award' is The Award for bloggers who effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don’t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship".

og i et ceteras oversættelse:
"Schmooze Award er prisen til bloggere som ubesværet snor deres veje ud og ind af blogosfæren og efterlader venlige spor og smil og på den måde, med glæde, skaber nye venner på vejen. De indskrænker ikke deres besøg til kun at gælde de rige og succesfulde men bruger også tid på at byde nye bloggere velkomne. De er dem som drager hinanden ind i meningsfulde samtaler og de nægter at lade sig nøje med en simpel hilsen (goddag) - i hele processen lykkes det dem at skabe en følelse af nærhed og venskab".

Blogging er rimelig nyt for mig, og jeg har det lidt ligesom Lene,.... springer rundt til de forskellige steder, som jeg forsøger følger med i, fordi det endnu ikke er lykkedes for mig, at få bloglines til at fungere, men måske det kommer:-)
En, der har forsøgt at hjælpe mig og gerne gi'r en kommentar er Jette, som derfor også skal have prisen. Det er kun en blandt mange, der kunne ha' fortjent den.

4 kommentarer:

enaj sagde ...

Hej Jette
Bloglines kan osse være lidt svær at finde ud af,l jeg tror ikke engang jeg kan forklare hvordan jeg gjorde i sin tid, men google har en tilsvarende service. Jeg ved ikke om den er nemmere men du kan da prøve og se på www.google.com/reader
Held og lykke

enaj sagde ...

Hej igen
Har lige prøvet googles og umiddelbart virker den meget nemmere. Bare log ind med din google konto på www.google.com/reader og så klikker du på den grønne bjælke hvor der står add subscribtion. Så skriver du ellers bare vores allesammens URL adresser ind en for en og du kan følge med når vi har opdateret. Nemt og enkelt så jeg håber du får mod på det.
Kh Jane

Jette sagde ...

Hej Jette
Tusind tak for den fine pris, er meget overrasket over at få sådan en. Nu håber jeg du får held med at bruge google's i stedet, det kunne være jeg skulle kigge på den også...

Lene sagde ...

Tusind tak enaj, det vil jeg prøve.Undskyld Jette at jeg lige bruger dit kommentarfelt ;-)