lørdag den 1. september 2007

Nu er det min tur...

Så kom turen til mig.... Jeg er tung i hovedet, øm i hele skroget og lukket til i næsen...træls, rigtig træls... men det går vel over igen.

Det var en dejlig dag i går,... her blev snakket, ting sat på plads, og der blev drukket meget the og kaffe. Eks-kollegaen fik endnu mere blod på tanden, men er også klar over, at der sikkert er mange om buddet...

Håndbold-veninden og jeg blev enige om, at vi med årerne på mange områder nok er blevet lidt "rundere". Ting, som før kunne få os helt op på mærkerne, trækker vi nu på skuldrerne af, og andre ting, som vi før følte ikke kom os ved, er nu pludselig vedkomne..... Tiden forandre tingene...

Det blev ikke til noget med strikketøj og fjernsyn i aftes. Naboer inviterede på aftenkaffe,(hvor tit sker det nu om dage?) mændene skulle planlægge næste weekends festivitas..... Her på vejer er det nemlig således, at mændene mødes hver anden torsdag og spiller kort,... pengene lægges i en ældgammel pengekasse, og ca. hvert andet år inviteres fruerne så med på tur, og det løber af stablen næste weekend.
Der skal snakkes, gåes ture, kigges ud over havet, som her syd for Lønstrupleges, spises, danses og hygges.. Glædes og nydes..

By the way...
Den yngste har det med egne ord: "Kanon, og har mødt mange nye spændende holdkammerater"

4 kommentarer:

Jette sagde ...

Nej, hvor kedeligt med snottud, håber du når at blive frisk til weekenden til turen, som lyder dejlig...

Anonym sagde ...

god bedring.:-)

Lene sagde ...

god bedring og dejligt at datteren stortrives :-)

Jette H sagde ...

Tak for medfølelsen til jer alle,... jeg har det meget bedre idag, - jeg tror jeg overlever ;)