søndag den 23. september 2007

Sommeren er forbi nu, den nærmest fløj afsted....

Ikke mange havde fundet vej til stranden i dag, men det gjorde vi.....


...for strandhuset skulle hentes hjem og det er et familie foretagende....


Alle har en opgave ... der skal graves, dirigeres og skubbes og til sidst lykkedes det at få huset op på vognen og kørt hjem til grunden, hvor det skal stå i vinter.


De sidste huse bliver flyttet inden længe...


Endnu et nyt familiemedlem har set dagens lys, TILYKKE til Camilla og Kim med jeres lille pige.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

sikke dog en dejlig måde at have strandhus på...intet græs skal slåes, ingen bede skal holdes...går sådanne huse i arv fra generation til generation?

Lene sagde ...

Dejligt med sådan et hus, får I brugt det meget?

Tina Olsen sagde ...

Hvor skønt at have sådan et lille hus lige der!!!!!!!
Så kan det da vist ikke ligge meget bedre..
Og sikke tomt der må blive på stranden her til vinter...

Helle sagde ...

Nej hvor fint med sådan et strandhus, hvad er der inde i sådan et hus?

Jette H sagde ...

Anne - ja, husen må gå i arv, hvis de skal sælges har kommunen en liste, ellers bliver priserne skyhøje

Lene - i år har vi vist været der tre gange, men hvis vejret ellers arter sig, er vi der meget mere. Da vi var yngre, kørte vi tit ned og tog et bad, efter halmen var kørt ind :)

Tina - Altid perfekt udsyn til solnedgang.... ja, stranden bliver meget bred.

et cetera sagde ...

Strandhusene er noget af det smukkeste og mest sommerlige jeg ved - jeg havde imidlertid ikke tænkt på at de køres væk om vinteren - har da været på stranden ved efterårs- og vintertide - men åbenbart ikke noteret mig at "noget" manglede. Det er vel egentlig en bekræftelse af hvor meget man forbinder strandhusene med sommer. I er heldige at have ét, Jette og det var spændende billeder af huset som skal i "vinterhi".

Sister Bonde sagde ...

Flotte billeder.
Hej Jette, du er blevet tagget på min side, håber du har lyst til at være med på en lille leg. Hvis ikke - er det helt ok.

Jette sagde ...

Det var altså smart med sådan et hus, det har jeg aldrig set før. Og det er så heller ikke noget man lige kan få, kan jeg forstå, dejligt at du har et hus på den måde....

Jette H sagde ...

Helle - I vores hus er der et lille bord m/gasblus, service og opvaske ting. Lille bænk og spisebord, og ellers opbevaring af div. strandstole, madrasser og lejeting..

Et cetera - husene skal hjem inden efterårstormene.... hvis vandet har været oppe ved klitterne, står husene htb (hulter til bulter) og det holder de ikke til.

Jette - Da børnene var små var det bare ideelt... Stadig samles vi alle omkring huset, og venner og bekendte ved at de er velkomne :)