tirsdag den 18. september 2007

Vejen til arbejde...

På vej til arbejde kører jeg forbi en mark, hvor der går et par æsler. Det er ikke hver dag de er ude, men i dag var jeg heldig.....de ville gerne fotograferes....


det er den dejlige del af turen, .....men

...i udkanten af byen ligger en skole, og rigtig mange børn og lærere, skal krydse vejen. På strækningen er der tre-fire fodgænger overgange, og jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal synes om dem.

Det er sk... farligt. Børnene står og venter, bilerne sagtner farten og holder, de fleste trækker over,.... så langt, så godt, men de cyklister, der næsten er henne ved overgangen, smutter lige med over, på cyklen, og så er det, det bliver farligt...
Et andet sted er forgængerovergangen ca. 2 m. længere væk end vejen ned til skolen, og her er der mange, der ikke når hen til overgangen, men lige smutter med over, igen cyklen, når bilerne holder for dem i fodgængerfeltet.

Måske var det bedre, at børnene ikke forventer, at bilerne ta'r holdt. Antallet af biler er ikke højere, andet end at alle kan komme over i de slip, der er i trafikken.

Det bliver ikke nemmere, nu hvor der bliver mørkt og der kommer masser af reflekser de næste mange morgener...

7 kommentarer:

Lene sagde ...

Hvor er æslet bare skønt.
Og cyklister og børn på vejene her om morgenen, så skal man være oppe på dupperne som bilist.

Anonym sagde ...

Fine billeder,
og cyklister og gående børn og ja os alle sammen ..vi skal passe godt på hinanden i den der trafik.

et cetera sagde ...

Jette, hvorfor har jeg "opdaget" dig noget før (ja, det er jo ikke din skyld, det er mere mig selv jeg "punker") - du har da den dejligste blog - lige noget for mig! Og så opdager jeg ovenikøbet at du besøger mig jævnligt - du ryger fluks i min "dagsvandringsliste"!

kokken pipper sagde ...

Skønne billeder - det er da ikke hver dag man ser et æsel - altså bortset fra ham man deler avis med. Her tænker jeg på "stædig som et æsel"-udtrykket ;-)

Jette H sagde ...

Lene og Anne - jeg ER på dupperne i trafikken... har arb. på skadestue i 20 år..

Et cetera - velkommen, og tak for de flotte ord

Kok - Æslerne er sjove at se på - store ører, korte ben, virker mere nysgerrige end stædige ;)

Tina Olsen sagde ...

hello..
Ja der har du ret, jeg kører også forbi 2 skoler på vej til arbejde, og trods der er skolebørn i gule frakker til at hjælpe over - ja så er der altid en mere der LIIIggge skal med over..
Lækker vej til arbejde, den ligner næsten min..men på min vej er der ikke så søde æsler, men smukke heste er der masser af;-)) - go tur på arbejde og pas på..hi.hi

kokken pipper sagde ...

Nåh ja - det var også det jeg mente - ha,ha