fredag den 12. oktober 2007

Dagen i går...

Onsdag bød på et maraton møde fra kl. 18.30 til 23.35, så det føltes ikke rart, da vækkeuret ringede lidt i syv torsdag morgen....
Arbejdsdagen startede dagen stille og roligt, men omkring middags tid tog det til og så gik det ellers slag i slag.... Hjemme ved 16.30 tiden, tjekkede bloggen, og under det røg forbindelsen til nettet..... nikkede lidt under forsøg på læsning af dagens avis.... Fik til aftensmad, en slags fisk, der smagte af mudder..... havde aftale om biograf tur med tidligere kollegaer, nåede det lige på klokkeslet. Vi så Sicko, blev enige om, at køre hver til sit, og have samværet tilgode....

Vel hjemme igen ved 21-tiden synes jeg, der så lidt mørkt ud, kommer i tanke om, at det er mændenes kortspil aften,..... hurra, resten af aftenen ene og alene med blog, strik og fødderne oppe, kaffe i kruset, og en enkelt muffins, som kompensation for den dårlige aftensmad......Tænder for den bærbare....stadig ingen forbindelse til nettet....øv også, prøver forskelligt, stadig ingen forbindelse, falder så over strikkepindene... og kommer igen for sent i seng.....

Efter en god nats søvn, forsøger jeg mig igen med den bærbare, stadig ingen forbindelse til nettet .....nu rejser de små hår i nakken sig, panikken breder sig... kommer i tanke om at prøve den stationære..... den virker, men er mega langsom, så nu er der lige smuttet en time eller to.

Senere i dag skal det sidst af "koen" i fryseren,.... måske et lille besøg i "Fredagsbaren", indkøb til lørdagshygge med bedstevenner, så der skal snakkes, grines og råbes.... (der er jo landskamp)

Efterårsferien står for døren, jeg skal kun lige arbejde mandag og tirsdag. Yngste og ældste har meldt deres ankomst. Søn og svigersøn har begge fødselsdag, så det bliver også til flere sammenkomster ..... hvor vi glæder os..


Ps. er der nogen, der har forslag til, hvordan jeg får den bærbare på det trådløse net igen???

Tilføjelse: Livet er igen værd at leve... det var bare switch knappen, der var slået fra...uha, ;)

5 kommentarer:

Lene sagde ...

:-) ja man kan nemt gå i panik, når skidtet ikke virker.
Ha en god weekend.

Sister Bonde sagde ...

Rigtig god weekend og næsten ferie. Jeg kan ikke guide dig, før jeg ved noget mere om din pc. Har du Vistas?
Hvis, så klip på computer, netværk, så kommer der en bjælke, hvor der står: tilføj en trådløs enhed. Klik og så burde din trådløse forbindelse komme frem.
God fornøjelse.

et cetera sagde ...

Uha, da - sikken et program - og sikken forskrækkelse - godt det hele faldt på plads - og det gør det jo som regel :-) God week-end!

Jette H sagde ...

Lene - ja, men bliver også lidt gal...

Sister - tak for hjælpen,.... det var bare switch knappen, jeg var kommet til at røre ved....

Rigtig god weekend til jer begge..

Jette H sagde ...

Et cetera - alt ånder igen af fred og idyl.... også god weekend til dig..