torsdag den 4. oktober 2007

Storken er kommet.....

De sidste par dage, har denne stået ved indkørslen til naboen....for ham herer nemlig blevet storebror til denne lille pigeog derfor blev dette indkøbt i går...så nu bliver der strikket samtidig med at fodbolden ruller over skærmen..

9 kommentarer:

marianne S. sagde ...

Mmm - det lyder hyggeligt! Dejligt med sådan en lille baby lige i nærheden at strikke til. Jeg strikker også til fodbolden - men et dødbesværligt sjal, så jeg følger ikke meget med på tv'et.
kh
marianne

Anonym sagde ...

Dejligt med små nye børn. Hvor ser den dog sød ud den kjole, glæder mig til at se resultatet..

enaj sagde ...

Nøjj hvor er hun lækker. Hvis ikke det var fordi jeg nærmer mig de 40 så ville jeg altså osse ha en baby:-)
Sød kjole du strikker til hende.

Helle sagde ...

Hold da op en sød pige-baby og sikke nogle lækre runde kinder, man får næsten lyst til at bide i dem - i hvertfald til at snuse lidt... men jeg må sige, at jeg glæder mig over, at den tid er gået, jeg får ikke længere lyst til at få min egen.
Hvis det var Aab-kampen du fulgte, så var det en rigtig god fodboldkamp, vi sad også klistrede manden og jeg.

kokken pipper sagde ...

Det er det bedste der findes : At skulle strikke til et lille nyt menneske (og så går det lidt tjep) god fornøjelse!

Lene sagde ...

Uhh jeg bliver helt salig over sådan et lille mirakel. Stod med en ung kollegas lille dreng i går, og så sagde de andre, Lene du bliver en god bedste......Nåja jeg er jo blevet så gammel, så de ikke tænker mor men bedste ;-)

et cetera sagde ...

Det er en sød tradition med storken - og som altid dejligt og livsbekræftende med en lille ny "indenfor rækkevidde" - dit valg er godt - det sal nok vække glæde ...

Jette H sagde ...

Det var desværre ikke AAB vi så,... bor ude på landet, hvor vi kun kan se DR1 og TV2, men så blev der strikket det mere..... Glæder mig også til at blive bedste, to par i vores omgangskreds har erhvervet titlen, og de nyder det....

Sister Bonde sagde ...

Det glæder jeg mig også til Jette - at blive bedsteforældre - nøjjjj, hvor skal de forkæles de unger.