onsdag den 12. december 2007

Hjertebanken....

Fri fra arbejde i dag og har ikke lavet ret meget.....

Det mest sindsoprivende var vist, da husbond skulle have hjælp til at få et par køer og tre - fire kalve hjem fra græs og ind i stalden.

Min opgave var bare at gå bag flokken, og passe på, de ikke gik den forkerte vej... Den ene ko havde grime på, som husbond trak i, og så var meningen, de andre bare skulle følge efter.... Vi skulle gå et stykke på asfaltvej, og så svinge ind i vores indkørsel, men de to af kalvene smuttede lige tværs gennem en lille baghave og så var jeg på den... for hvilken vej skulle jeg så gå..... Heldigvis fortsatte de gennem træerne og ind på gårdspladsen, hvor stalden var lige om hjørnet.....

Køerne kom på plads, men kalvene vendte endnu engang om, og styrede lige hen mod mig (tror jeg nok)..... de er godtnok STORE sådan et par stykker, der har gået i engen hele sommeren. Jeg råbte og skreg, svingede med et par stokke, og havde udset mig kastanietræet som eneste redning... men, men de gloede bare på mig og vendte så om og gik ind i stalden, hvor køerne brølede på dem... Hurtigt fik jeg porten lukket og reddet var jeg.... YES,YES..

Det må ha´ været et syn for guderne, godt der er langt til naboerne....

Jeg er ikke ret god til de store dyr, men på den anden side, må man hjælpe, når det kræves...
Efter en kop kaffe er hænderne faldet til ro, og nu vil jeg finde pinde og garn til sådan et par...

9 kommentarer:

Jette sagde ...

Griner helt vildt, ville godt have set det show du lavede.... Go' lyst med dit flotte nye strikketøj..

Lene sagde ...

ja jeg sidder også her og griner, Jette, for det minder om en historie om en københawner der skulle hjælpe med at lukke kvierne på græs, da landmanden var dreng. Han blev dog ikke stående som du, så jeg synes du er sej :-)
Og jeg hader, når jeg skal hjælpe med grisene, jeg synes de er store nok ;-)
Har I landbrug?

enaj sagde ...

Hi hi jeg griner altså osse, men mest fordi det kunne akkurat ligeså godt ha været mig. Jeg er rædselsslagen for dyr i den størrelse trods det at jeg er vokset op på landet, næsten så langt mod nord som man kan komme.

Jette H sagde ...

Jette - måske lidt overdrivelse fremmer forståelsen:)

Lene - jeg føler fuldt ud med dig mht. til grisene, dem bryder jeg mig heller ikke om .... landbrug... sådan lidt til husbehov...

Enja - jeg er ikke vokset op med SÅ store dyr, men jeg kan mane mig op, når det skal være... i kort tid...

Helle K. sagde ...

Jeg har altid syntes at køer og kalve er så søde, dem er jeg ikke bange for, men du kunne lige be' mig om at møde en flok heste, så skulle du se svingende arme... selvom jeg ikke var i nærheden og slet ikke så dig, så klukker jeg også lige en lille bitte smule. :-)

et cetera sagde ...

Jette, altså - jeg er ikke i tvivl om at hjertet sad oppe i halsen og bankede hårdt mens det stod på - men du genfandt da i alle tilfælde hurtigt den humoristiske sans. Godt at det gik godt - og tak for et dejligt grin!

Mette H. sagde ...

Tak for et godt grin, jeg kan levende forestille mig hvordan det må have set ud. Har selv prøvet det !

Strikketøj er godt at falde til ro på.

Jette H sagde ...

Helle - heste kommer jeg IKKE i nærheden af, de er for store..

Et cetera - humoren er en god følgesvend :)

Mette - det gik så godt med pindene, at jeg fik lavet 6 snoninger, før jeg fandt ud af, at det var de 6 pinde, der skulle gentages ikke mønstret..

HANNE sagde ...

Hej Jette
jeg kom lige til at kigge på dit shibori tørklæde i et tidligere indlæg. Du kunne måske klippe dutterne af, så der blev huller i stedet for og hvis det så ikke var sagen....så kunne du nålefilte nogle farvede prikker oveni hullerne :)