tirsdag den 26. februar 2008

Allerede sen tirsdag eftermiddag..

Efter en dejlig weekend, med besøg af gode venner fredag aften, de unge mennesker hjemme hele weekenden, en klipning og en generalforsamling mandag, samt to dages arbejde, er aftenens mad nået til ovnen,

Kartofler/porrer i bouillon med krydret kylling..



Forude venter en aften med ren afslapning dvs. strik og tv-kiggeri og læsing ..... Fridagen i morgen bruges på filtekursus, hvor der forhåbentlig bliver fremstillet flotte tørklæder.

4 kommentarer:

Sister Bonde sagde ...

Jette - mener at kunne skimte mere end porrer og kartofler - hvad?
Vil gerne lave retten i dag, det ser nemt, sundt og dejligt ud.

Jette H sagde ...

Sister - ja, nu er det nok for sent for i dag, men en anden dag da. Der er MANGE porrer, og lidt kartofler i skiver, hønsebouillon, tre skivede tomater,(de trængte til at blive spist) og så en sjat kogte bønner fra dage før, og det var vist det. Havde der været andre "trætte" grøntsager var de røget med også.
Go' fornøjelse

Sister Bonde sagde ...

Ja søde, det var/er forsent, men tusind tak.
Jeg kom 4 porrer i, en del kartofler, bønner, hvidløg, 4 gulerødder, 8 springløg, 8 tomater og 2 alm. løg i. Hønsebouillon, salt og peber. Jens krydrede kyllingen med alverdens ting. I ovnen i næsten 1½ time, for det var en meget stor portion.
Det smagte rigtig, rigtig godt. Tak for fin inspiration og god weekend.

Jette H sagde ...

Din ret lyder også ret lækker.... sådan, så er der ryddet op i grøntsagerne, også god weekend til dig :)