lørdag den 21. juni 2008

Ugen er gået....

Jamen, sker der da ikke noget her....
Jo tak, så rigeligt..... og derfor kniber det med tid til skriveriet..... nemlig.

Den seneste uge har budt på bestyrelsesmøde, pigeaften, møde med venner om festligt indslag til fødselsdagsfest i næste ugen, indkøb af persienner, lamper tæpper mm. til sommerhuset og, ind imellem er der jo lige et arbejde, der skal passes.

Onsdag blev grillristen smurt ind i brun sæbe......

(ikke af storhed, men simpel nødvendighed)

et skvæt salmiakspiritus blev hældt på, og derefter blev hele baduljen pakket ind i plastik.... I dag blev så skurebørsten og en kande med varm vand fundet frem, og vupti....

har man en næsten ny rist....

Det er bare en nem måde at få rengjort den temmelig brugte brugte rist på.... (nu gælder det så om, at holde den ren, dvs. rengøring HVER gang efter brug.)

Planlægning af Sct. Hans aften er på plads.
Har lovet far, at lave mad til gode venner, og slaget skal stå i "Vi mindes Johannes". Inden da, var også her, lidt spindelsvæv, der lige skulle flyttes.

Det gjorde vi så i dag, og det i strid blæsevejr, men med dejlig sol. Menuen er på plads, og søndag forberedes det, der kan.


Igen i går var ræveungen forbi. Den var meget betænkelig over en blå plastikbold, der ligger på græsplænen, men til sidst nærmede den sig, og fik puffet til bolden, hvorefter den listede tilbage mod skoven.

Søndagen står i bagningens tegn og så er der noget strik, der skal laves om..... for lidt plads til armene, øv,øv....

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

med hensyn til risten, kan du da, hvis det kikser med den rengøringsplan du agter at følge, bare gentage den der med brun sæbe og salmiakspiritus til næste år...det er den plan vi har her i huset :-) Men god Sankt Hans :-)

Shabby - Marianne sagde ...

Så tror da pokker du ikke har tid til at blogge med al det du har gang i...

Lene sagde ...

Jeg er helt forpustet,Jette,og du siger, jeg skal lære at slappe af ;-)
ha en dejlig søndag :-)

Jette H sagde ...

Anne - jeg tror da også, vi ender med at følge jeres plan :)

Shabby - prøver at følge med dagligt, men er lang tid om selv at skrive :)

Lene - det er som om "udfordringerne" kommer i stimer... ;)

Go´regnvåd søndag til alle

Helle K. sagde ...

Jeg havde også overvejet den metode, men blev så enig med mig selv og håndværkeren om, at vi havde haft den så længe, at vi vist godt kunne købe en ny - så det har vi gjort og jeg har tænkt: "Husk at den skal gøres helt og aldeles ren efter hver gang" :)