lørdag den 23. august 2008

Fødselsdag

Onsdag kom far, søster og svoger på besøg og ønske lød på stuvede markaroni og frikadeller med budding til dessert....

Billede fra Wikipedia

Hvornår er det sidst serveret???

Torsdag efter arbejde var der kaldt til "strandøl og spisning" med "gamle" kollegaer, da endnu to har fået andet arbejde. Kunne lige nå at hygge sammen et par timer og blive opdateret, inden et bestyrelsesmøde kaldte.


Fredag var det fars fødselsdag, STORT TILLYKKE, og jeg havde heldigvis fridag.

Søster kom og det blev til en rigtig hyggedag. Først tog vi på cafebesøg, hvor vi i det pragtfulde vejr, sad ude og nød den dejligste laksetallerken. Senere stod den på indkøb diverse steder..

Tiden løb fra os, så stegen kom lidt sent i ovnen, men det gav tid til at nyde hvidvinen ude i solen sidste stråler, inden den smuttede væk bag træerne.

Sværen blev heldigvis sprød, og alle blev (over)mætte, da der til dessert blev serveret brombærgrød med fløde.... helt igennem en menu efter fødselarens ønske.

I dag skal vi en tur sydpå for at heppe.
Mellemste skal svømme over Limfjorden, og vi vil stå på broen og følge hende. Senere skal der kigges på nyindkøbt garn og opskrifter..............

Vejret er endnu en gang perfekt...... og Norge er på vej mod guld...

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg vil undlade at kommentere på onsdagens menu, men i stedet håbe for jer at I har bedre vejr hos jer, end vi har her :-)

Jette sagde ...

Uhm!!! Budding, det er godt nok længe siden jeg har fået det, og det er jo bare en skøn dessert....

Jette sagde ...

Anne - Vejret her har været pragtfuldt, næsten fuld sol og dejligt varmt :)

Jette - budding med kirsebærsovs er ok, men på billedet ser det ikke særlig fristende ud ;)

Helle K. sagde ...

Budding har jeg ikke fået siden jeg var barn - jeg elsker budding, men jeg ved også, at jeg bliver alene om at spise den, hvis jeg laver den her i huset -men det var måske ikke det værste, at være alene om en budding med saftsovs ;)

Jette sagde ...

Helle - det kan sagtens laves i en light udgave så du, alene kan spise det HELE. Brug skummetmælk og kunstig sødemiddel... uhm, go' appetit :)