søndag den 14. december 2008

Julearrangementer.....

Juleindkøb er ikke sådan at få overstået på én dag.....

Et par ting af det ønskede er i restordre og fåes først i det nye år... skal man så finde på andet, eller sige ja tak til gavekort ?????

Ugen har været besat med arbejde, gløggaften, gaveindkøb, bestyrelsesmøde og endnu en julefrokost. Denne gang med nuværende kollegaer og div. ægtefæller. Her blev årets først grønlangkål indtaget... og de var lige efter bogen.... ikke for grove og lige tilpas i konsistensen.... (Det er jo sådan med grønlangkål, som det er med ris ala manda, enhver familie har jo deres egen mening om, hvordan det skal smage...)

Lidt sødt til kaffen skal der til og mit bidrag, var som sidste år Bûche de Noël, og her er resultatet...

jul 019

Det er en lækker sag, og et stykker er rigeligt......

Lørdag skulle husbonde afholde jagt og frokost, så der blev dækker op ude i garagen, da tiden ikke er til at komme indenfor i varmen. Sildemad og skipperlabskovs og til kaffen hjemmebagt kringle faldt i god jord.

Lørdag aften blev tilbragt i godt selskab med yngste og mellemste, der begge havde fundet tid til lidt hygge i hjemllige omgivelser.

Dagen i dag står også i gaveindkøbenes tegn. Vi tre "quinder" drager sammen ud i den juleudsmykkede by og lur mig om ikke det bliver en rigtig dejlig tur....

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det bliver helt klart en hyggelig tur...nyd det i al din juletravlhed..:-)

Tina Olsen sagde ...

Du får da lagt noget for dagen...sikke du kan.. og mums den der "stang" ser lækker ud..Håber i havde en hyggelig shoppetur.

Jette sagde ...

Anne - ja, der var meget andet, jeg kunne ha' lavet, men valgte "pigeturen"... og nød det

Tina - Træstammen er utrolig lækker, og faktisk let at lave. Tak, vi hyggede os :)

maicher sagde ...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry