onsdag den 7. januar 2009

Motion, motivation....

Tre af tingene på billedet er julegaver..... Sko, sports bh og mP3 afspiller

træning 016

og i aftes skulle alle tre ting testes i skøn forening.....

mP3'eren var taget i brug, og go' musik lagt ind, dejligt med display (bare lige det, at jeg ikke har briller på, når jeg løber, og så kan jeg alligevel ikke se at finde hvilke melodier, jeg vil høre).

Bh'en strammer op og ind, så der ikke er for megen søgang, når der jogges derud af, og skoene (gave fra husbonden, med skjult bagtanke, om at jeg så holder ved....) ja, der er go' affjedring, så kan man virkelig mærke, det var tiltrængt med udskiftning..

Løber nu mellem 12 og 18 km. fordelt på tre gange om ugen, plus de to timers volleyball om tirsdagen, bliver stadig øm, mest i lænd og ryg, og har derfor lavet aftale med en fysioterapeut, om vejledning i øvelser, som kan forebygge og lindre disse gener. Vægten giver sig ikke en tøddel, men jeg kan mærke på bukserne, at lår og liv er blevet smallere...yes, yes...

Det er vist tid for farvel til juletræ og julepynt..... Solen står lavt og afslører støv og nullermænd, så der er arbejde nok til et par timer.... suk....

7 kommentarer:

Madame sagde ...

Sikke nogle dejlige gaver, Jette! Det er flot at du motionerer så meget - jeg må også se at komme i gang med at løbe igen - man får det meget bedre :o)

Helle K. sagde ...

Seje kvinde - flotte gaver og vældig flot med al den motion :)

Lene sagde ...

Og så fik du også gjort rent ;-) du er bare sej.

Jette sagde ...

Madame - på med skoene og så igang ;)

Helle K - flot og flot.... er nok så meget sagt, men så længe man kan holde til det, og det er nogenlunde sjovt, så... :)

Lene - helt færdig med rengøringen er jeg ikke, men resten tages senere ;)

Tina Olsen sagde ...

Hvor ser det bare fornuftigt ud!! - godt gået..bare det smitter;-)

Jette sagde ...

Tina - ja, måske er det noget, man gerne vil smittes af.. :)

materials sagde ...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry