lørdag den 14. februar 2009

Den lange lørdag.....

Vækkeuret ringede allerede klokken 5.45 idag, og det fordi familien skal på skiferie. Ja, det vil sige næsten hele familien, bare ikke mig, for jeg må nemlig blive hjemme, da jeg ikke kunne få ferie.

Vi er tre familier med børn og nu også svigerbørn, der flere gange har holdt skiferie sammen i storhytte, så det er altså ærgerligt ikke at kunne komme med.

Nå, men vi mødtes og bilerne blev pakket med alt, (dvs. da jeg stod ud af datterens bil hjemme, lå der kartofler til 14 mennesker bag føresædet...) hvad der hører til en god og hyggelig uge, og de kørte mod nord, og jeg lagde kursen mod hjemmet, og kravlede ind under den stadig varme dyne. Et par timer senere stop jeg op til det flotteste vejr med blå himmel og høj sol.

Som et plaster på såret, mente jeg, at jeg lige måtte besøge et par garnbutikker, for samtidig har jeg indenfor de sidste par dage, fået færdiggjort min udgave af FLS. (den passer fint) men.....

Trøje og garn 007

..... hvorfor jeg har strikket den i disse farver... fra beige over i grå til lilla.... hmm... er stadig et godt spørgsmål, men nok mest fordi, jeg skulle se hvordan farveforløbet var.

Trøje og garn 009 Det er ikke lige mig, øv...

Til gengæld er jeg fint tilfreds med tørklædet i Noro.

Trøje og garn 014

Det er strikket efter denne opskrift, dog kun til og med mønster 14, for da slap garnet op. Det har dog en fin længde og varmer dejligt om halsen.

Jeg er blevet lun på denne vest, men ingen af stederne kendte de til den, så jeg må vente til bogen lander på matriklen. I stedet blev det til denne trøje med snoninger,

...og lidt til lageret, måste til vesten..

Trøje og garn 018

samt et par wire til mine KnitPicks, som jeg fik i gave af min søster, og det er simpelthed de bedste pinde, jeg har strikket med.

Vel hjemme igen, var vejret stadig flot og fristede til årets første udendørs løbetur, så på med skoene....... og nu efter et velfortjent bad, kan jeg med god samvittighed indrette mig med kaffe, pc'er, strik og fjernbetjening indenfor rækkevidde og bare hygge mig i eget selskab resten af dagen, ja hele weekenden... og ugen med for den sags skyld......

Også god og hyggelig weekend til alle jer.

Garn og pinde venter, yes...

Forresten var jeg ikke den eneste i Bindestuen, der var også besøg af fruen her, men det var desværre først senere, jeg fandt ud af det.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kan du nu hygge dig med pinde og garn, nu du er alene hjemme:-)

olines sagde ...

Hvor er det flot dit halstørklæde. Nyd din ferie alene hjemme!

Jette sagde ...

Anne - Tak, - det er da lige det jeg gør :)

Olines - Velkommen her. Tak for de rosende ord. Indtil videre nyder jeg det, men det bliver nok lidt for stille senere ;)

Helle K. sagde ...

God ferie - sådan alene hjemme og med garn i kurven :)
Du har købt garnet fordi du godt kan li' lilla - du har jo købt lilla garn igen, kan jeg se.
Til sommer og brune arme, kan du måske bruge den farverige FLS?
Min er ganske grå - og jeg har ikke strikket i umindelige tider, igår skulle jeg igang igen -og ¨så knækkede strikkepinden ØV.

Jette sagde ...

Helle - Tak. Jeg elsker lilla, men det ser underligt ud med det beige, så hellere det grå, det er da super flot. Man kan jo ikke både male og strikke, slet ikke når pindene knækker ;)

Lene sagde ...

wow hvor er jeg vild med dit tørklæde, og jeg kan også godt lide din trøje.
Stakkels dig, sådan at blive ladt alene hjemme, håber du hygger dig :-)

HANNE sagde ...

Nej hvor sjovt, det var der ingen af os der anede :O)
Jeg elsker at komme i Bindestuen, de er så søde deroppe :O)

Jette sagde ...

Lene - Farverne på tørklædet er der spræl i, det kan man ikke sige om dem på trøjen....:(

Hanne - Ja, Bindestuen er en god butik at besøge :)

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg faldt også for det flerfarvet garn og tænkte straks FLS, men måtte pille det hele op. Min erfaring er at FLS skal strikkes i en farve - måske fordi der er så meget mønster i selve trøjen?