tirsdag den 18. august 2009

Fly, strik og afslapning…

Flyveturen til Sjælland gik fint, og efter en beundring af det nyrenoverede hus, og en efterfølgende dejlig frokost, besluttede vi os for at besøge et par garnbutikker i Kgs.Lyngby.

De par stykker vi besøgte skuffede ……. måske vi bare er for godt vante, men de kunne nu godt lære lidt af vores dejlige butikker her oppe nordpå med hensyn til udsmykning og udvalg af garn…..

Lørdag kørte vi en tur til Slangerup og kiggede lidt mere garn hos Strikketøsen, og her var der mere at se på. Et par rundpinde og garn til en slags vest blev det til.

Det sidste vi nåede var lidt proviantering her, og resten af weekenden gik med snak, strik og hygge.

Søndagen var solrig, men blæsende, så det var fint at finde læ på terrassen, sidde der og strikke, iagttage fiskene i dammen og hundene, der godt kan lidt fiskefoder.

Have og dam 

…… og sådan går en weekend hurtigt, og man vågner brat op mandag morgen til en travl arbejdsdag ….. tirsdagen gik hurtigt samme vej, men i morgen onsdag er det fridag, og når de “husmoderlige pligter” er overstået, er det tid for syning at et par servietter til brødkurvene på klinikken, da der bare trænges til lidt farve og fornyelse.

2 kommentarer:

Lene sagde ...

God fridag :-) i morgen har jeg en af slagsen, jeg skal lave regnskab, jeg ville hellere indrette mit syværelse :-)

Jette sagde ...

Lene - tak for det, og i lige måde i morgen. Håber regnskaberne hurtigt er overstået, så du kan lave det, du helst vil ;)