søndag den 2. august 2009

Hverdagen venter forude.

Vel hjemme igen hviler vi ørerne.

Fuldstændig vindstille var det, da vi ramte matriklen sent fredag aften….  ingen susen, klapren ellerrusken i tagpladerne.

Lørdagen fortsatte i samme stil, og vi nød at kunne sidde på terrassen og spise aftensmad sammen med far og vennerne, inden vi lige vendte tilbage til Løkken, for at fornemme stemningen på Torvet.

Brd. Olsen Billede fra Nordjyske.dk

Her havde vinden lagt sig, så arrangementet havde tiltrukket rigtig mange mennesker.

I dag har vaskemaskinen kørt hele dagen, og nu er sengelinned og håndklæder klar til sammenlægning. Kun en enkelt maskinfuld er der tilbage.

Her pakkes og siges på gensyn. Yngste er draget sydover. Fra i morgen skal hun være mentor for to unge studerende fra Australien, så der er forberedelser, der skal gøres.

Ældste ta´r snart afsted, der er kørelejlighed lige om lidt, tilbage er så kun os “to gamle”… og sådan skal det jo være.

Noget af det indkøbte garn, er blevet omsat til et  “Swallow´s Tail”.

Swallow´s tail aug. 2009 016

Egentlig blev det færdiggjort før ferien, men først nu er det blevet vasket og blokket.

Swallow´s tail aug. 2009 011

Syntes det så lidt lille ud, men nu det er spændt op, er størrelsen vist ok. (må ha´bud efter mere af det mandarinfarvede, så Shetland Triangle kan blive fædig.) 

Ellers går det stødt og roligt fremad med “Blues”, og da der ventes familieforøgelselse, hos to fætre og en kusine, må der snart lidt småt på pindene.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er det smukt dit sjal...det må jeg vist se at få på pindene?

Stine sagde ...

Skønt sjal, jeg har længe drømt om både Shetland Triangle og Swallowtail, men ikke rigtigt turde gå igang. Det ser så svært ud. Jeg er meget forelsket!