onsdag den 16. september 2009

Udkørt…

Der er i den grad faldet ro på…..

Koncentrationen var langt henne at hente den sidste times tid på arbejde i dag…

F3, F5 og F9, crtl+alt og mange andre genvejstaster rodede rundt i hovedet og fingrerne søgte ofte de kendte genveje, som absolut ikke kunne bruges til noget….

Patienter, der bar over med os, et ikke helt fungerende EDB system og et par supportere med kæmpe viden og endnu mere tålmodighed……. det var betingelserne på arbejde i dag.

Havde håbet på at slippe til middag, men det blev til gengæld til overarbejde….

Udenfor ventede en cykeltur på ca. 14 km. Det er sådan cirka lang tid, rigtig lang tid siden, jeg sidst har siddet på en cykel, men bilen skulle husbonden bruge, og vejret viste sig jo fra den pæne side… i går altså, det ku’ jeg da nemt klare…

landskaber 006

I dag blæste det så fra vest, og da turen hjemad er mest vestpå, var det mest i strid modvind, og de sidste kilometer i sidevind. I skiftevis første og andet gear gik det…. Det tog lidt under en time, og et par kapitler af "Dinosauens fjer", inden jeg ramte matriklen…

Således godt udkørt, efter et lækkert måltid bestående af stegt laks, bønner, båndspagetti med spinat, har jeg ingen problemer med at sidde stille og vente på, at det bliver tid at se dyner…..

landskaber 022Blomster fra kollega… det varmer og glæder

3 kommentarer:

Lene sagde ...

det er helt utroligt som det at skulle forholde sig til nye arbejdsgange trætter. Håber at dagen i dag bliver knapt så anstrengende :-)

Jette sagde ...

Lene - I dag var det uden supportere, og flere funktioner i programmet fungerede ikke. Jeg er helt flad...

Lene sagde ...

stakkels dig, nu er det snart weekend :-)