fredag den 29. januar 2010

Fastelavnsboller….

Der er forskellige måder at få brugt resterne af julemarcipanen på…

I det seneste nummer af “Spis Bedre” er der opskrift på fastelavnsboller med (for os) anderledes fyld…

fastelavnsboller 002

Først bages bollerne og efter afkøling, skæres et låg af, og indmaden “pilles” ud, blandes med revet marcipan, et par skefulde cacao og lidt mælk, fyldes i bollerne igen, der pyntes med flødeskum, låget lægges på og der drysses med flormelis….

fastelavnsboller 005

Uhm, godt der kom en portion boller i fryseren….

5 kommentarer:

Frøken Solhat sagde ...

mums......jeg skal vist også snart igang - for det der, det ser da bare for lækkert ud!!!!!!

Anonym sagde ...

Mums...endnu en mulighed for lidt bagværk...må vist ud og købe ind til lidt rester :-)

Jette sagde ...

Frøken Solhat - de bliver superlækre, hvis de lige får 15-20 sek. i mikroovnen inden flødeskummet kommes på.

Anne - ja, rester inspirerer... ;)

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Ligner meget de svenske fastelavnsboller, semler - som de så spiser med varm mælk:-)

Jette sagde ...

Tro Håb og Kærlighed - velkommen her :)
Håber ikke der er flødeskum på de boller, der spises med varm mælk....