søndag den 9. maj 2010

De sidste par dage….

Nå, men altså…..

Yngste kom torsdag hjem på miniferie, og fredag tog vi en rask beslutning om at tjekke IKEA ud……. (heldigvis var der masser af plads og heller ikke den forvented bilkø udgjorde noget problem.)

Nu vi var på de kanter, benyttede vi lejligheden til at besøge Tilde og hendes forældre i deres nyerhvervede hus, dejligt sted med plads og formidabel udsigt..

Heldigt var det også, at de havde lige været en tur forbi Stof og Stil, og der indkøbt stof til lidt sommerbukser,

Stof 003

som nu bare venter på at blive syet.

Lørdag gik turen til Saltum, og her var jeg til fordrag med Annette Danielsen, og som hun dog er en levende og god formidler udi inspirationen og strikkeri.

…at se og røre hendes modeller er godt nok en noget anderledes oplevelse end “bare” at kigge i bøger….. så lækre og fristende….                                    Vi fik også lavet en prøve på vendestrik, i form af en lille høne.

Udstillinger, boder og salgssteder blev tjekket ud. Længe har Hanne Falkenbergs Pirouette, være på ønskesedlen, og nu fik jeg endelig lejlighed til at prøve den.

men, men…… modellen er meget kort i det, og jeg vil gerne ha´at den går lidt længere ned over bagen, så der brast den drøm…. må finde en anden model.

Hos Holst Garn var der i særdeleshed travlt, og mange farver var allerede udsolgt. Desværre også to af de farver, jeg hjemmefra havde bestemt mig for, da jeg vidste, at når man første står foran alle de skønne farver, er det meget svært at tage en beslutning….. så det blev kun til en enkelt spole med gråt.

Tiden løb fra mig, og jeg måtte skyndsomt hjem og lave aftensmad, da far, mellemste og kæreste var inviteret til  spisning. Yngste var på serveringsjob og ville komme senere, husbonden lægger nyt tag på sommerhuset…

Der blev fyret op undre grillen, salaten blev snittet, og de hjemmegjorte grove fritter kom i ovnen, og vi nåede det hele..

Vi var lige nået til desserten, da gode venner dukkede op, og heldigvis kan en par dåser dej redde det søde til kaffen…. Croissant… og lidt marcipan og chokolade, har man vel altid i køleskabet…. 

Da husbonden skulle lave kaffe, ville han vide, hvor bønnerne var, og der slog det mig, at jeg tidligere havde brugt de sidste, de absolut sidste….. 

Hvad gør man så lige kl. ti over 22 langt ude på landet…. jo, så er det, gode naboer med fyldte lagre er guld værd….tak Dorthe…

Over kaffen kom arrangementer som pinsefrokost, Sct. Hansgilde, studenterfest, koncert, (yes, mor her skal med) og lidt af sommerferie på plads.

Nu her søndag eftermiddag ånder alt igen af fred og idyl…

Yngste har travlt med konfirmationsservering, husbonden på taget i sommerlandet, og jeg ta’r mig af syning og strikning, kun afbrudt af computer, støvsuger, vaskemaskine og komfuret……..

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Skal du til koncert med dem???? :-)

Og nej Jette, chokolade og marcipan har man ikke altid i huset, ikke her, jeg har to mænd, der går på jagt i skabe og skuffer, når jeg er gået i seng :-)

Jette sagde ...

Lene - ja, og det med fare for at blive skuffet. Det er de tidlige Guns N' Roses, jeg synes er gode. Lyt lige til den her: http://www.youtube.com/watch?v=d2rmScLelmE&feature=related
Det er deres senest "Chinese Democracy" de promoverer, men mon ikke der kommer et par af de gamle numre, jeg håber... og husker ørepropperne :)

Har du ingen hemmelig skuffe?? ;)

Lene sagde ...

Den har de også fundet ;-)