onsdag den 16. juni 2010

Afslappet onsdag…

Det dejligste solskin og næsten ingen vind…  

Fridagen i dag kan kun blive god, og det er tiltrængt, der har været tryk på de sidste par dage.

Mandagens koncert var fantastisk, (rammer meget godt) levede mere end op til forventningerne, specielt hvad angår de nye bandmedlemmer.

Sceneshowet var forrygende, og især DJ Ashba’s guitarspil var helt i top, men desværre som frygtet var Axl Rose’s vokal slet ikke helt oppe at ringen, men det blev dog bedre og bedre som koncerten skred frem, bedst gik det når tempoet blev sat ned, og der var mere luft at gøre godt med….

Klokken var 1.30 inden jeg ramte matriklen (havde da stået op i 13-14 timer og siddet ned i små 5), og ja, det var hårdt da uret ringede tidligt tirsdag. (selvvalgt…jeg ved det… men jeg er klar igen, hvis de igen skulle komme forbi….)

 

Arbejdsdagen i går var en af de rigtig travle (som tirsdag ofte er hos os), så det var tiltrængt, da jeg ku’ smække mig ned på drømmesengen ude på terrassen og lige lukke øjnene et øjeblik, inden der var stævnemøde med tre dejlige kvinder.

Vi gik tur i “Hedelund”, hvorefter snakken gik i 3-4 over lidt god mad og kaffe…. Fastlægningen af vores sommer-kom-sammen gik mod al forventning hurtigt og datoen er bestemt…

Sommerhuset står for skud, og vi glæder os allerede til den sommerdag, selvfølgelig med høj med sol og grill…

sommer 2008 082

Inden vi når så langt, er der besøg hos venner, et personalemøde, en Sct. Hans aften (i sommerhus med far og hans venner), to studentergilder (det ene må vi melde fra til), en nabos 60 års fødselsdag (telt i haven fra middag af) , sommersjov med “50 års klubben” (i venners sommerhus), en tidligere kollegas 40 jubilæum (reception på sygehuset), et bryllup (Sct Mariæ kirke + efterfølgende middag), en biotur (afslutining på året), en koncertlørdag og en svigerindes 65 års (denne dag “kaffe på kanden”) dag der skal fejres… og det alt sammen indenfor den næste måned…

Derefter venter sommerferie med indlagt afslapning og hygge, besøg af yngste og ældste og forhåbentlig andre…, gi’ en hjælpende hånd hos mellemste og kæreste med byggeriet, inden det i august igen går løs med 65 års fødselsdag (i forsamlingshus), et bryllup, 50 års fødselsdag og 25 års jubilæum og sikkert meget mere….

Hold da op, det ser drabeligt ud, samlet og på skrift… ved nærmere eftertanke, tror jeg bare at jeg ta’r en slapper i dag….

2 kommentarer:

Lene sagde ...

Det synes jeg er klogt :-) jeg blev helt forpustet af at læse det.

Jette sagde ...

Lene - Det gør jeg faktisk også, men der er ene dejlige mennesker vi skal være sammen med, så det går jo nok :)