torsdag den 8. juli 2010

Ferietid…

Hold da op den sidste tid er fløjet afsted, og vi har nået alt det vi skulle….

Dejlige timer i sommerlandet med de tidligste kollegaer, altså dem fra firserne og fra dét sygehuset, som nu fungerer som Neurorehabiliteringscenter….

Jubilæum hos tidligere kollega… tænk….40 år, og så takker man nej til besøg hos dronningen… (havde det været mig, havde jeg taget den oplevelse med)       

Dejligt og hyggeligt at gense alle “de gamle” og hilse på mange af “de nye”, samt at høre om alle de nye tiltag, der sker på afdelingen.

Lørdag storsvedte vi til det dejligste bryllup.

Så smuk en brud og så flot gom. Helt igennem en perfekt fest, med ALT hvad der til hører.

Det var en katolsk ceremoni og en irsk bryllupsfest og dermed anderledes end vi kendte til, men ikke mindre festlig. Hold da op hvor kan irerne danse og feste, tak fordi vi måtte være med til denne fest.

 Bryllupstøj 003aaa(fruens outfit…..lidt lilla blev det da til…… )

Mandag havde vi sæsonens sidste bio-klubaften…..

Den blev indledte med lidt spiseligt, hvor ALLE for første gang var mødt op, derefter så vi filmen “Frihed på prøve” og bagefter var vi herhjem til mere snak og kaffe med kage…

Og nej, det har ikke været noget problem at sove… mere det at få timer nok…

Nu venter FERIE forude, hele tre uger i stræk.. (kan ikke mindes, hvornår det sidst er sket, plejer kun at have 14 dage…) og derfor er der bagt til formiddagskaffen i morgen…

2i1a 

Vi skal ikke udenlands eller andet, bare nyde den danske sommer herhjemme, med besøg af de unge mennesker, gode venner og dejlige naboer til forhåbentlig mange hygge stunder.

Tur i sommerhus og til hav bli´r der helt sikkert tid til…. og så selvfølgelig koncert, fejring af svigerindes 65 års dag og afslapning….

(Jeg kan næsten ikke huske, hvornår jeg sidst havde et strikketøj i hænderne…)

Ingen kommentarer: