onsdag den 25. august 2010

Driverhuset..

Muligheden for at strikke og indtage kaffe i læ er tilstede, efter der er blevet lagt fliser i drivhuset, (at vindue og sålbænk mangler lidt maling, og et par ruder står til udskiftning er en anden sag….)

Drivhuset 003 

Foreløbig er der en vin, (der normalvis leverer mange vindruer, men i år er blevet så hårdt beskåret, at der kun er få klaser tilbage)

Drivhuset 005

en krukke med persille, en enkelt hortensia og en sølle lavendel derude, men planerne er, at der næste år skal være et par plantekasser med agurk og tomat, så vi forhåbentlig kan nyde det som her.

…og hvorfor står der så en balje, der foran vinen…..

…. jo, fordi Tudse bor under den…… Fint for mig.. de ta’r sneglene..

Husbonden satte ellers to tudser ud, da fliserne blev lagt, så enten er den ene flyttet tilbage eller også har han overset den.

 

6 kommentarer:

Annette's space sagde ...

Det skal nok blive godt, og allerede nu må det være skønt at kunne forlænge sæsonen derude. For det blæser sandelig en del idag :-))

Jette sagde ...

Annette - Der er faktisk lidt lunt derude i dag. Vi ligger i læ af skoven, og solen er fremme en gang imellem, og vi har ikke regn.

Anonym sagde ...

Jamen drivhuse er et perfekt sted :-)...vi havde fugle der for et par år siden, de er heldigvis flyttet i egen voliere, så nu kan vi andre benytte drivhuset :-)
Skøn tudse :-)

Lene sagde ...

Vi drømmer også om et drivhus, ikke til grøntsager men til at forlænge udesæsonen :-)

Jette sagde ...

Anne - Som barn havde vi et stort drivhus og en voliere med mange forskellige fugle.

Lene - Vi nyder det, nok mest mig :)

Dortheivalo sagde ...

At sidde i min svigermors drivhus, når vi er på ferie i Danmark og strikke når det regner.. Dét er altså hyggeligt.