Først bunde af marcipan...
så piskede hvider med sukker og gulcosesirup.....
og til sidst med chokoladeovertræk og pynt..
Før jul lavede jeg flødeboller, og de smagte helt vidunderligt. De holdt faconen så nogenlunde, så forsøgte jeg mig igen idag og der blev det til udflydende klatter.... hvorfor mon??
7 kommentarer:
Tja, jeg ved det ikke, men er smagen ikke god nok...uhh de ser gode ud :-)
Uhm, de ser lækre ud. Det skal vist snart forsøges
Vil jeg da gerne smage, - når engang det lykkes os at være ledige på samme tidspunkt.....det er snart længe siden.
Anne - jo, de smager skam rigtig godt, men de er lidt "smattede" i det.
Laila-H - bare gå i gang, det er sjovt, men tidskrævende.
Janne - du siger bare til ;)
Jeg kan ikke udtale mig om faconen, men bare lige sige, at du gerne må gemme nogle, til vi ses igen :)
Helle - jeg må vist hellere lave nogle nye. ;)
De ser lækre ud uanset facon
Send en kommentar