onsdag den 25. juni 2008

Det går derud af...

Sct. Hansaften var god og hyggelig indendøre, udenfor var det nærmest storm. Vandet var helt oppe ved badehusene, og skummet føg helt oppe ved sommerhuset.

Blev derfor nødt til at ændre på menuen i sidste øjeblik. På grund af blæsten turde vi ikke tænde grillen, så stegen røg i ovnen i stedet.
Hjemmegjorte marengsbunde med hasselnøddeflager lagt sammen med halve friske jordbær i flødeskum satte det perfekt punktum.

I aften har vejret heldigvis artet sig fornuftigt. Vi været til premiere på sommerspillet i Sct. Knuds Kilde. I år er det Emil fra Lønneberg der står for skud. De gør det godt, og det blev til flere grin undervejs som her, hvor Emil´s hoved sidder fast i suppeterrinen...eller på gys som her, hvor lille Ida er hejset op i flagstangen...


På trods af, at vi havde vinterfrakken på og medbragt puder og flere tæpper, var det en kold fornøjelse.

Torsdagen byder på gensyn med tidligere kollegaer. Der er indkaldt til "farvel øl", da endnu en kollega (vist nr. 8 inden for 2 år) har fået andet arbejde. Vi skal mødes her
og bagefter skal mere fast føde indtages, og da kunne stedet her være en mulighed.

Fredagen er hvile og opladningsdag, inden det lørdag, igen går løs. For nogles vedkomne her og for vores, fejring af gode venners runde dage. Vi glæder os.

2 kommentarer:

Lene sagde ...

og nu sidder du jo nok og smovser et eller andet godt sted :-) lad mig høre om det var godt :-)

Jette H sagde ...

Lene - det var en dejlig aften :)