fredag den 29. maj 2009

Blomster inde....

Ser hen på buketten, jeg fik til mors dag af vore børn....       (og så går der lige et par minutter med tanker til dem og deres....)

Blomster 014.... det er da utroligt, så forholdsvis fint den står endnu..       

Om lidt er jeg på vej ud af døren, for at give en hjælpende hånd til bedste venner, der har ombygget deres sommerhus, Der skal i den grad gøres rent, for der komme sommergæster i morgen.

Senere har to kollegaer inviteret til jubilæumsfest, så festtøjet er næsten bestemt. (man har et standpunkt, til man ta'r et nyt, hmm.....)

Husbonden er fløjet... der skal fejres sidste skoledag med eleverne og bagefter grilles med kollegaer, så det bliver først engang efter mørkets frembrud, vi begge er hjemme igen.

I morgen er henlagt til restution og klargøring til pinsefrokost, for vi har tradition for at mødes både unge og ældre. Det er sammenskud, så forberedelserne er til at overskue. Bedstefar klarer rundstykkerne og morgendram.... Måske vi bliver ti, måske femten... vi får se.

Blomster 004

... også buketten gæsterne sidste fredag medbragte sender glade farver ud i stuen.

Det er da kun til at blive i godt humør af.....

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Må du få en herlig pinse sammen med de forskellige du møder på din vej.

Her i huset skal jeg arbejde og det skal datteren også i København, så ingen familiekomsammen her :-)

Jette sagde ...

Her mangler vi yngste, der læser til eksamen (onsdag) og mellemste, der bygger om og flytter, (får hjælp mandag af os) men vi bliver alligevel 10, så det bliver hyggeligt.. :)

Marianne sagde ...

Utroligt at de buketter står så længe. Du må bo i perfekt klima for blomster :-)

Jette sagde ...

Shabby - det tror jeg nu ikke, blomsterne har nok bare være HELT friske ved indkøbet :)