onsdag den 27. maj 2009

Det smagte godt...

Aftenens menu bestod af grillet laks, dertil ostegratinerede asparges og salat af grønne bønner med rødløg og tomat...

Mad, laks og asparges 008

Der er den suverænt bedste måde at lave laks på.

Kun lige lidt citonolie, hvidløgspeber og lidt salt..... 15-20 minutter på grillen.

Mad, laks og asparges 011

Aspargesene er inspiretet herfra og bønnesalaten er såmænd rester fra i går, der er peppet lidt op...

Heldigvis er der lidt tilovers til torsdagens madpakke

4 kommentarer:

kludemutter sagde ...

MUMS, det ser godt ud.
Det skal vist afprøves ;)
Yt.

Lene sagde ...

godt jeg har spist ellers havde mundvandet da dryppet :-)

Dortheivalo sagde ...

Det vil jeg også prøve.. altså grillet laks på grillen. Vi har jo nok af dem heroppe

Jette sagde ...

Dortheivalo - Gid vi havde de fisk, som I har. Det er SÅ lækkert.... (anes der en smule misundelse?) ;)